شرح کلی مسابقات : 

  • این دوره از مسابقات که در جاکارتا اندونزی از ۲۳ تا ۲۸ ژانویه ۲۰۱۸ برگزار گردید ، این بار نیز شاهد ناکامی های بزرگان بدمینتون دنیا در بخش تکنفره مردان بودیم.
  • VICTOR AXELSEN (دانمارک) ” رنکینگ ۱ ژانویه ۲۰۱۸ ” که حدود چند روز قبل یعنی ۲۱ ژانویه صاحب طلای بازیهای مالزی شده بود در دور اول براحتی به پیروزی رسید و در دور دوم به مصاف حریفی از ژاپن به نام Kazamasa SAKAI “رنکینگ ۲۱ جهانی” رفت و ست اول را در یک بازی پایاپای ۲۲ – ۲۰ به حریف واگذار کرد . در ست دوم در حالیکه نتیجه ۷ – ۱۱ به سود رقیب ژاپنی بود ، VICTOR نا آماده و خسته دچار مصدومیت در ناحیه پشت پا شد و از ادامه مسابقه انصراف داد و بدین ترتیب از گردونه مسابقات حذف گردید .
  • Kazamasa SAKAI در دور سوم و نیمه نهایی حریفانی از دانمارک (Rasmus GEMKE) و کره جنوبی (SON Wan Ho) ” رنکینگ ۴ جهانی ” را در دو ست مغلوب کرد و با اقتدار کامل راهی فینال مسابقات شد.

Indonesia_Badminton_Rich_1

  • ناکام اصلی LIN DAN (چین) بود که بمانند مسابقات مالزی سنت شکنی نکرد و در همان دور اول به حریفی نه چندان مطرح از تایلند که رنکینگ ۵۹ جهانی بود بازی را در دو ست براحتی واگذار کرد و در همان ابتدا از راهیابی به مراحل بعدی باز ماند.
  • اما در این تورنمت CHEN LONG (چین) امیدها را کمی زنده نگه داشت . در دور اول توانست رقیبی از دانمارک را در دو ست شکست دهد و در دوم به سختی رقیبی از تایلند را در سه ست مغلوب کرده و راهی دور سوم گردید. در این مرحله به حریفی از میزبان به نام Anthony Sinisuka GINTING ” رنکینگ ۱۶ جهانی ” برخورد کرد ، که Anthony پیش از این دور همان تایلندی جوانی که توانسته بود  LIN DAN را شکست دهد ، حذف کرده بود . Anthony جوان و با تکنیک در یک بازی نزدیک و حساس دست به کاری بزرگ زد و در سه ست با امتیازات ( ۱۱ – ۲۱ و ۲۱ – ۱۶ و ۱۸ – ۲۱ ) CHEN LONG باتجربه و مرد طلایی المپیک ریو ۲۰۱۶ را شکست داد و او را روانه  کشورش کرد و خودش نیز راهی نیمه نهایی گردید.
  • Anthony Sinisuka GINTING در نیمه نهایی میبایست رو در روی CHOU Tien chen ” رنکینگ ۷ جهانی ” می ایستاد . در این بازی نفسگیر و دیدنی Anthony حریفش را در سه ست با امتیازات ( ۱۶ – ۲۱ و ۲۱ – ۱۳ و ۱۲ – ۲۱ ) شکست داد و با قدرت تمام به فینال مسابقات راه یافت و حریف Kazamasa SAKAI ژاپنی گردید.

     

    اندونزی 2018

    فینال :

    بازی فینال ۲۸ ژانویه بر خلاف تصور همگان حدود ۳۳ دقیقه بطول انجامید و کمتر کسی تصور این را میکرد که Anthony Sinisuka GINTING (مالزی) بتواند براحتی و با خونسردی کامل بازی را اداره کند و Kazamasa SAKAI ژاپنی را در دو ست متوالی با امتیازات ( ۱۳ – ۲۱ و ۱۲ – ۲۱ ) مغلوب کند و به مدال طلای مسابقات دست یابد.

    جوایز نقدی مسابقات بشرح زیر اهدا گردید :

    نفر اول : Anthony Sinisuka GINTING (مالزی) مبلغ ۲۴۵۰۰ دلار .

    نفر دوم : Kazamasa SAKAI (ژاپن) مبلغ ۱۱۹۰۰ دلار .

    سوم مشترک : CHOU Tien chen (تایپه) + SON Wan Ho (کره جنوبی) سهم هر کدام مبلغ ۴۹۰۰ دلار.

    Indonesia_Badminton_Rich_1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *